Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

12-Daagse bouwsteen Java en Bali
Ontdek het culturele en financiële hart van Indonesië

Home / Indonesië / 12-Daagse bouwsteen Java en Bali
Reisduur: 12 dagen / 11 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Het paleis van de Sultan, traditionele markten, vulkanen en mooie stranden; dit en nog veel meer zie je tijdens deze bouwsteen door Java en Bali! Een grote diversiteit aan culturen en bevolkingsgroepen zul je tegenkomen, aangezien deze reis zich focust op de culturele achtergronden van de gebieden waar je doorheen reist. Uiteraard ook veel natuur en overheerlijk Indonesisch eten.

De reis begint in Jogjakarta, de hoofdstad van JavaHier zal je onder andere de belangrijkste attracties van de stad bezoeken: het paleis van de sultan en de Prambanan tempel. Tevens maak je een fietstocht langs  verschillende kleine dorpjes om inzicht te krijgen in het leven van de lokale bevolking!

Na Jogjakarta reis je verder naar Malang. Geniet van de koelere temperaturen, het prachtige omliggende landschap en de aantrekkelijke straten met historische gebouwen. Hier zal je vele historische gebouwen bezoeken zoals Jami’ Mosque, Immanueal Church, Mandiri Bank, Pelangi Hotel en Malang Post Office.

De zonsopkomst bij de Bromo vulkaan is één van de mooiste ter wereld. Het maanachtig landschap dat zich onthult bij de eerste streepjes licht zullen gegarandeerd grote indruk maken! In Kalibaru zal je meer te weten komen over hoe de Indonesiërs hun kost verdienen.

De laatste bestemming van deze bouwsteen is Ubud, voor velen de mooiste plek op Bali. Ubud heeft door de jaren heen altijd dezelfde identiteit en cultuur weten te houden; een sfeervolle en unieke plek.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!