Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hotdeals
Aanbiedingen
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Budget
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Aanbiedingen
Hotdeals
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen
×

Kom je ook naar de Vakantiebeurs Utrecht?

Van donderdag 12 t/m zondag 15 januari staan we weer op de Vakantiebeurs in Utrecht! Kom je ook om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen? Wij staan in het Thailand paviljoen, standnummer 12.D011.

19-daagse rondreis Hart van India

Van de Taj Mahal naar Ladakh

Aanbieding

19-daagse rondreis Hart van India

Van de Taj Mahal naar Ladakh

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 2254 € 2120
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Delhi, Agra, Taj Mahal, Ladakh, Gwalior, Khajuraho, Varanasi, Allahabad, Lucknow, Leh, Nubra Valley, Pangong Lake
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Sta oog in oog met de indrukwekkende Taj Mahal
 • Bekijk en bezichtig de bijzondere rituelen in Varanasi
 • Laat je smaakpapillen verrassen tijdens een bezoek aan de kleurrijke markten
 • Geniet van de adembenemend mooie natuur en cultuur in Ladakh

Introductie

India is een veelzijdig land met veel mogelijkheden. Van de bruisende metropool Delhi tot het prachtige Ladakh, ook wel ‘Klein-Tibet’ genoemd. Het is het land van prachtige natuurgebieden, een rijke cultuur, indrukwekkende tempels, sprookjesachtige paleizen en natuurlijk een heerlijke keuken. Deze 19-daagse rondreis door het hart van India is voor de avonturiers onder ons! 

Je begint je reis met één van de hoogtepunten van India, de adembenemende Taj Mahal. Kijk toe hoe de zon langzaam ondergaat waardoor de Taj Mahal een prachtige warme gloed krijgt, een magisch moment. Ook mag een verkenningstocht door het bruisende Delhi natuurlijk niet ontbreken. Je vervolgt je reis naar het hart van India, onderweg stop je onder meer bij sierlijke tempels, paleizen en forten en de heilige Ganges rivier waar de lokale bevolking eeuwenoude rituelen uitvoert. Het laatste deel van je reis breng je door in Ladakh. Deze dunbevolkte streek in het noorden van India is voorzien van indrukwekkende landschappen, chantende monniken in prachtige kloosters en het hoogst gelegen zoutwater meer, het Pangong meer. Het wordt dan ook wel de hemel op aarde genoemd. 

Kijk, ruik, proef en leer van dit bijzondere land. India is een land dat geen bezoeker onbewogen laat.

Al onze reizen zijn volledig op maat aan te passen, dus wil je net even iets anders, dan is dit geen enkel probleem. Neem direct contact met ons op en wij helpen je graag met het samenstellen van jouw droomreis!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht naar Delhi
Dag 1: Heenvlucht naar Delhi
Je start deze reis met een internationale vlucht naar Delhi. De vlucht is niet inclusief in de prijs. Maar wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte vlucht.

Dag 2
Aankomst in Delhi
Dag 2: Aankomst in Delhi
Welkom in India! Na een lange reis arriveer je in Delhi, waar onze chauffeur je op staat te wachten om je naar het hotel te brengen. Delhi is een fascinerende stad waar haar rijke geschiedenis en het bruisende heden perfect door elkaar lopen.

Na de lunch begint de stadstour bij de Sikh-tempel, de Gurudwara Bangla Sahib uit de 17e eeuw. Tevens de belangrijkste Sikh-tempel in Delhi. Er wordt gezegd dat in 1664, Guru Har Krishan Sahib Ji, de achtste Sikh Guru tijdens een bezoek aan de koning inwoners genas die de pokken en cholera hadden opgelopen. Laat de gids je alles vertellen over de levenswijze van de Sikh waarin gelijkheid, rechtvaardigheid en vrijheid voor iedereen belangrijke basisprincipes zijn.

Vervolgens neemt een riksja je mee door de kronkelende straatjes van Chandni Chowk te midden van een duizelingwekkend scala aan kleuren, geluiden en smaken voor een echte Indiase markt ervaring.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Surya International ***

Dag 3
Delhi (stadstour)
Dag 3: Delhi (stadstour)
In de ochtend ga je op pad om de trots van Delhi te bekijken, namelijk drie erfgoedsites.

Je begint bij de buitengewoon mooie Humayun’s Tomb. Het eerste tuin-mausoleum, gebouwd door de Mughal heersers en diende als opstap voor de daaropvolgende Mughal-architectuur.
De indrukwekkende vrijdagsmoskee Jama Masjid is de belangrijkste moskee in Delhi. De moskee werd in opdracht van Keizer Shah gebouwd (bekend om de Taj Mahal in Agra). Deze moskee beeld op een prachtige wijze de Mughal-architectuur uit. De 17e eeuwse moskee, gebouwd van rode zandsteen en marmer, vormt met zijn minaretten en koepels een opvallend verschijnsel in de helderblauwe lucht.

De volgende stop is de 42 meter hoge India Gate. De India Gate is een oorlogsmonument ter ere van de soldaten die zijn omgekomen in de 1e wereldoorlog en de 3e Brits-Afghaanse oorlog.

Je vervolgt de tour in de richting van de hoogste toren in India. Deze indrukwekkende minaret van 73 meter hoog is niet te missen. De Qutub Minar is versierd met indrukwekkend houtsnijwerk en inscripties en torent stilletjes boven de stad uit.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Surya International ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Delhi - Agra
Dag 4: Delhi - Agra
Als je oog hebt voor schoonheid en een oor voor verhalen, dan is Agra een interessante plek. Agra werd bekend onder de machtige Mughal-keizers, die ook hier een verbluffende architectuur achterlieten met een kenmerkende stijl.

Na de lunch ga je Agra verkennen. Agra is natuurlijk bekend om de Taj Mahal, het monument van de liefde. De Indiase mogol Sjah Jahan creëerde het als eerbetoon aan zijn vrouw Mumtaz Mahal, die in 1631 in het kraambed overleed. De Taj Mahal is misschien in het echt kleiner dan je verwacht (het is 58 meter hoog en 56 meter breed) maar de indruk die het achterlaat is immens. Dit komt door de uitstraling van het monument, het licht dat altijd in andere tinten over het marmer rolt en de ligging aan de Yemuna rivier.

Naar verluidt werkten in 22 jaar zo’n 20 duizend man aan de tombe. Dat was vooral omdat het witte marmer van 300 kilometer verderop moest komen. Het werd met honderden olifanten naar Agra gebracht.

Een ander spectaculair bouwwerk is het Agra Fort, dat militaire macht uitstraalt met sierlijke architectuur. Binnen de massieve muren vind je een complex van koninklijke residenties en voorzieningen. ‘s Avonds ga je naar de Mehtab Bagh, een tuincomplex aan de overkant van de Taj Mahal dat tijdens recente opgravingen is blootgelegd. Geniet van het uitzicht en kijk toe hoe de Taj Mahal verdwijnt bij zonsondergang.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Coral Court Homestay
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Agra - Gwalior
Dag 5: Agra - Gwalior
Vandaag vervolgt de reis naar Gwalior. Gwalior is een historische stad vol met prachtige monumenten en tempels. Deze plaats is erg beroemd vanwege het fort op de top van de heuvel, die de stad een majestueuze charme geven. Het is de parel onder de forten in India, inclusief sierlijke tempels, watertanks en paleizen zoals Man Mandir, de Gujari, de Jahangir, de Karan en de Shah Jahan.

Het volgende hoogtepunt is het Jai vilas-paleis. Het paleis is omgebouwd tot een museum dat zich uitstrekt over 35 kamers, de Chitrangada Raje Art Gallery en een bibliotheek met meer dan 5000 boeken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Narayanam ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Gwalior - Khajuraho
Dag 6: Gwalior - Khajuraho
Vroeg uit de veren, want vandaag rijd je naar Khajuraho. De bijzondere architectuur van deze hindoeïstische en jaïnistische tempels verbeelden de liefde. De graveringen in de muren tonen passie op de meest erotische en toch esthetische manieren. De tempels zijn gebouwd tussen 950 tot 1050 na Christus. Kunst in dit kleine stadje is terug te zien in al haar structuren en is een klassiek voorbeeld van India’s indrukwekkende culturele en artistieke erfgoed.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hotel Harmony ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Khajuraho
Dag 7: Khajuraho
Na het ontbijt ga je op pad om de bezienswaardigheden van Khajuraho te bekijken. Khajuraho is een geweldige plek voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur en kunst. Afgezien van de religieuze betekenis, zijn de tempels een bewijs van tolerantie, vrije wil en liberaal denken. Om deze reden is de hele stad Khajuraho ook beloond met de status van UNESCO-werelderfgoed. Oorspronkelijk waren er 85 tempels, maar door de eeuwen heen, door plunderingen en invasies, bleven er slechts 25 over.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hotel Harmony ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Khajuraho - Allahabad
Dag 8: Khajuraho - Allahabad
Vandaag pak je de trein naar Allahabad, een van belangrijkste pelgrimsoorden. Juist vanwege haar culturele en religieuze waarde was de stad het doelwit van talrijke militaire aanvallen door moslims, die zelfs de naam van de stad veranderden van Prayag in Allahabad (“de stad van Allah”).

Allahabad staat bekend om zijn kleurrijke stadsleven, uitstekende erfgoed en eeuwenoude tradities. De stad is bezaaid met prachtige oude tempels, levendig bazaars en Ghats.

Triveni Sangam is het brandpunt van drie verschillende rivieren, de Yamuna, Ganga en Saraswati (mythologisch) en wordt vereerd als een van de heiligste plaatsen in India door hindoes. Een bezoek en een duik in de rivier zal je zonden laten wegspoelen. Je kunt de twee verschillende rivieren gemakkelijk van elkaar onderscheiden, aangezien de Yamuna bruinachtig en de Ganga groenachtig van kleur is, terwijl de aanwezigheid van de Saraswtati-rivier alleen onder water te voelen is.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Polo Max ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Allahabad - Varanasi
Dag 9: Allahabad - Varanasi
De volgende stop is Varanasi. Varanasi is de stad van religie, cultuur, kunst en onderwijs. Het is een van de oudste continu bewoonde steden ter wereld. Gelegen aan de oevers van de heilige rivier de Ganges in Uttar Pradesh, is deze 3000 jaar oude stad een perfecte mix van majestueuze oudheid en het bruisende heden, van de heersende spiritualiteit en het luidruchtige straatleven.

Varanasi vangt de essentie van India in al zijn glorie, rijkdom en diversiteit. Terwijl je door de smalle steegjes van de stad slingert, word je begroet door een overvloed aan bezienswaardigheden, geluiden en geuren. Varanasi moet je in zijn geheel zien, voelen en ervaren.

Geniet ‘s avonds van een wandeling door de smalle straatjes vol met tempels ,Ghats, fantastische eetstalletjes, koeien en stieren die midden op de weg staan en talloze mensen die samenkomen. In de avond begint Ganga Aarthi, een van de hoogtepunten van de reis. Ervaar de schoonheid van dit hindoeïstische ritueel waarbij licht wordt geofferd aan de goden en luister naar religieuze liederen die tot diep in de nacht worden gezongen.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Comfort Inn ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Varanasi (dagtour naar Saranath)
Dag 10: Varanasi (dagtour naar Saranath)
Vroeg in de ochtend heb je de kans om de rustige kant van Varanasi te zien. Terwijl de stad langzaam wakker wordt dobber je over de Ganges rivier. Het voortdurende ritueel van leven en dood wordt ingeluid langs de rivier.

Na het ontbijt rijd je naar Saranath, hier hield Boeddha zijn eerste preek in het Deer Park in 528 voor Christus, ook bekend als Dhamma Chakra Pravartan: “The Wheel of Law turns". Saranath is een bedevaartsoord voor boeddhisten en het beschikt over een aantal tempels en een volledig serene omgeving.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Comfort Inn ***
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Varanasi - Lucknow
Dag 11: Varanasi - Lucknow
Na het ontbijt pak je de trein richting Lucknow. De stad van kebab en nawabs, van architectuur, geschiedenis, literatuur en cultuur, dat is Lucknow in een notendop.

De hoofdstad en tevens de grootste stad van Uttar Pradesh, ligt aan de oevers van de rivier de Gomti en is daardoor ook het epicentrum van de onafhankelijkheidsoorlog in 1857. Onze gids neemt je mee op pad voor een street food tour door Lucknow. De stad is erg beroemd om de Awadhi-keuken en eeuwenoude authentieke gerechten. Je gaat traditionele eetgelegenheden bezoeken waarvan de oudste dateert uit 1825. De gids laat je ook een aantal traditionele winkels zien die al eeuwenlang gespecialiseerd zijn in het maken van zongedroogde linzen nuggets en garneringen zoals papadums, augurken, jam en chutneys. Vervolgens sluit je de tour af met een diner van lokale gerechten.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Nachttrein Varanasi - Lucknow
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Lucknow (stadstour) - Delhi
Dag 12: Lucknow (stadstour) - Delhi
De dag begint met een stadstour door Lucknow om Asafi Imambara en Rumi Darwaza te verkennen. Imambara is een prachtig monument dat herinnert aan het glorieuze verleden van de Nawabs en valt op door haar massale complex, verhoudingen, symmetrie en gewaagde technieken in architectuur. Deze Imambara herbergt de graven van Nawab Asaf-Ud-Daula en zijn architect.

Gebouwd in 1784 Rumi Darwaza, ook wel de Turkse poort genoemd, is een perfecte combinatie van hindoe-islamitische architectuur. Elke steen die in de structuur van Rumi Darwaza is geplaatst, kreunt over het sombere verleden van door hongersnood getroffen mensen en begroet Nawab Asaf-Ud-Daula voor het bieden van verlichting.

Geniet na de lunch van de erfgoedwandeling in Kaiserbagh, een complex met meerdere bezienswaardigheden met onder meer het prachtige paleis van Kaiserbagh, levendige bazaars, moskeeën en de durbar van Nawab. Vervolgens neem je de nachttrein richting Delhi.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Golden Tulip ****
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Delhi - Leh Ladakh
Dag 13: Delhi - Leh Ladakh
Bij aankomst word je naar de luchthaven van Delhi gebracht om een binnenlandse vlucht te nemen naar Leh in Ladakh, het uiterste noorden van India. Ladakh wordt ook wel 'Klein-Tibet' genoemd. Het is het gebied van de enorme bergpassen en is 8 maanden per jaar geïsoleerd van de buitenwereld. Een hele bijzondere plek met echt fantastische landschappen, gastvrije mensen en een interessante cultuur.

Gedurende de dag heb je de tijd om te acclimatiseren. Dat is ook wel nodig aangezien de stad op ongeveer 4000 meter hoogte boven zeeniveau ligt.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sia-La Guest House ***
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 14
Leh - Alchi - Leh
Dag 14: Leh - Alchi - Leh
In de ochtend rijd je naar het westen van Leh, daar ga je de prachtige eeuwenoude muurschilderijen bekijken van het Alchi-klooster. De eerste steen van het Alchi-klooster werd meer dan 1000 jaar geleden al gelegd, ergens in 990 na Christus. Onderweg rijd je langs Magnetic Hill en de samenvloeiing van de Indus en de Zanskar-rivier bij Nimu. Het is een prachtig decor waar 2 rivieren met verschillende kleuren (afhankelijk van de hoeveelheid regen de dagen ervoor) samensmelten. Met op de achtergrond de rotsachtige bergen en witte toppen, is het een oogverbluffend tafereel. Terwijl je terugkeert naar Leh, bezoek je onderweg de Military Hall of Fame. Hier leer je meer over de geschiedenis van India en de rol van het leger gedurende de Indo-Pak oorlog.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sia-La Guest House ***
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 15
Leh - Nubra Valley
Dag 15: Leh - Nubra Valley
In de vroege morgen vertrek je op weg naar de Nubra vallei via de Khardung La pas, die op 5359 meter hoogte ligt. De Khardung La pas wordt beschouwd als de hoogste berijdbare pas ter wereld, een zeer bijzondere ervaring. Nu voelt het echt alsof je op het dak van de wereld bent!

Verken in de middag het Hunder & Diskit-klooster. Dit is een klooster zoals je bij Ladakh verwacht. Gelegen op een prachtige locatie in de bergen, waar monniken in rode gewaden lofzangen reciteren. Vervolgens maak je een kameelsafari door de witte zandduinen. De safaritocht wordt gedaan met dubbel gebochelde kamelen die alleen te vinden zijn in de Nubra vallei.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Campsite
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 16
Nubra Valley - Leh
Dag 16: Nubra Valley - Leh
Na de Samstanling-klooster tour in de ochtend rijd je terug naar Leh via de Khardung La pas. In de avond is het tijd om de lokale markten van Leh te verkennen. Hier kun je allerlei souvenirs kopen zoals Pashmina-sjaals, goede parels en Ladakhi-wollen handwerken.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sia-La Guest House ***
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 17
Leh - Pangong Lake
Dag 17: Leh - Pangong Lake
Vandaag staat er een dagtour gepland naar het Pangong meer. Het Pangong meer ligt op ongeveer 135 kilometer afstand van Leh en ligt op een hoogte van 4.400 meter. Het is een adembenemende plek, waar de Himalaya toppen in het wateren schitteren. Het water verandert van blauw, naar groen tot rood. Dus je weet nooit wat je aantreft.

Onderweg steek je de Chang la pas over en rijd je door Durbuk en het dorp Tangtse in de regio Changthang in Ladakh. In de middag is er een mogelijkheid om het meer en de omgeving te verkennen. Een rondleiding door het plaatselijke dorp zal een cultureel inzicht geven in Leh.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Campsite
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 18
Pangong Lake - Leh
Dag 18: Pangong Lake - Leh
Tijdens de vroege ochtend kun je genieten van een fotosessie rond het meer. Na het ontbijt rijd je terug naar Leh. Een optionele rondleiding door het Hemis-Klooster staat ook op het programma. Het kleurrijke klooster Hemis is het grootste en rijkste kloostercomplex in Ladakh. Tegen de middag rijd je terug naar Leh en kun je genieten van de lokale markten en winkeltjes van Leh.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Sia-La Guest House ***
Maaltijden: Ontbijt, diner

Dag 19
Leh - Delhi - terugvlucht
Dag 19: Leh - Delhi - terugvlucht
Helaas komt er vandaag dan echt een einde aan deze reis. Je wordt na het ontbijt op tijd naar het vliegveld gebracht voor je vlucht naar huis. We hopen je graag nog eens te mogen rondleiden door India of door een van onze andere landen.
INCLUSIEF:
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 19-daagse rondreis Hart van India

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 2120
3 personen€ 1951
4 personen€ 1951
5 personen€ 0
6+ personen€ 0
Prijzen zijn beschikbaar t/m 12-03-2024.
Bovengenoemde vanafprijzen zijn geldig bij vertrek tussen 06-06-2023 en 30-09-2023.
Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Overnachtingen in goede 3* hotels, incl. ontbijt
 • Transfers met air-conditioning tijdens de reis
 • Engelssprekende gids in Delhi, Agra, Gwalior, Khajuraho, Varanasi, Lucknow en Leh
 • Cycle rickshaw tour in Delhi
 • Zonsondergang bij de Taj Mahal vanaf de tuinen van Mehtab Bagh
 • Trein van Jaitwar naar Allahabad
 • Zonsondergang boottocht bij Allahabad
 • Wandeling bij Varanasi
 • Vroege ochtend boottocht op de Ganges rivier, Varanasi
 • Trein van Varanasi naar Lucknow
 • Streetfood tour in Lucknow
 • Heritage walk in Lucknow
 • Nachttrein van Lucknow naar Delhi
 • Binnenlandse vlucht van Delhi naar Leh
 • Ontbijt en dinner op alle dagen in Ladakh en v.v. (let op: max 15 kg per persoon bagage)
 • Wildlife fee bij Pangong Lake en Nubra Valley. Deze gebieden zijn beschermd wildlife gebieden in Ladakh
 • Inner line permit voor beschermde gebieden van Nubra, Pangong en Tsomoriri
 • Alle belastingen behorende bij bovenstaande

Exclusief

 • Internationale vluchten en luchthavenbelasting
 • Persoonlijke verzekeringen, zoals reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Niet vermelde onderdelen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Boekingskosten: €25 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking (tot 9 personen)
 • Bijdrage SGR: €5 per persoon per boeking

Accommodaties

Delhi
Surya International ***
Agra
Coral Court Homestay
Gwalior
Narayanam ***
Khajuraho
Hotel Harmony ***
Allahabad
Polo Max ***
Varanasi
Comfort Inn ***
Varanasi
Nachttrein Varanasi - Lucknow
Delhi
Golden Tulip ****
Leh
Sia-La Guest House ***
Nubra Valley
Campsite
19-daagse rondreis Hart van India
REISDUUR
19 dagen / 18 nachten
VANAFPRIJS
€ 2254 € 2120
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Delhi, Agra, Taj Mahal, Ladakh, Gwalior, Khajuraho, Varanasi, Allahabad, Lucknow, Leh, Nubra Valley, Pangong Lake
VERTREKDATA
Dagelijks

Vragen over deze reis?
We helpen je graag verder!

Reisexpert 9 Sanne, Reisspecialist Indonesië en Thailand
Reisexpert Sanne

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
India Ladakh Pangong tso lake
India Allahabad Ganges rivier Hindoe
India Gwalior Fort madhya pradesh
India Ladakh Thiksey muziek en dans festival
India Allahabad Sadhus taponidhi shri ceremonie
India Ladakh Leh Kashmir trekking
India Taj Mahal
India Ladakh Leh Zanskar indus rivier

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.
Please specify all fields and send again.
VERSTUREN

Vragen of reisadvies?
We helpen je graag verder :)

Bel ons nu

Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
9.3

AsiaDirect is aangesloten bij:
Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
Reisprogramma
Prijzen
Foto's