Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Het andere India: bezoek Dharavi
Het kloppende hart van Mumbai

Home / India / Excursies / Het andere India: bezoek Dharavi
Reisduur: 3 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Heb je de film ‘Slumdog Millionaire’ al gezien? Dan heb je vast wel eens van de Dharavi Slum gehoord, bekend als één van de grootste sloppenwijken van India en ter wereld.

In deze sloppenwijk midden in Mumbai wonen bijna één miljoen mensen. De hoeveelheid bewoners is niet wat deze plek zo interessant maakt. Het gevoel van saamhorigheid, de grote diversiteit en de veerkracht van de bewoners maakt Dharavi één van de meest levendige plekken van heel India.

Je wordt in de ochtend opgehaald door de lokale gids om vervolgens Dharavi te gaan bezoeken. Al wandelend door de kleine steegjes van deze gigantische wijk zal de gids je tekst en uitleg geven over de leefomstandigheden van de mensen hier.

Ook breng je een bezoek aan Dhobi Ghats, ‘s werelds grootste openlucht wasserij. Iedere dag worden er miljoenen kledingstukken gewassen, gedroogd en gestreken. In India vind je verschillende ‘Dhobi Ghats’, maar de grootste én bekendste ligt naast het Mahalaxmi treinstation in Mumbai.

Het bezoek aan de Dharavi Slum zal zeker weten een grote indruk op je achterlaten.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!