Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

De charme van Madurai
De stad die nooit slaapt

Home / India / Excursies / De charme van Madurai
Reisduur: 3 uur
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

In de ochtend word je opgehaald door de gids voor een bijzondere wandeling door het oude centrum van Madurai waarbij je alle hoogtepunten in ongeveer 3 uur zal gaan zien en begrijpen.

Madurai, in het zuiden, is een van de oudste steden van India en was ooit een bloeiende marktstad en het centrum van vele dynastieën.

De bijnaam van Madurai luidt ‘De stad van feesten en tempels’. Dit zie je ook duidelijk terug. Vooral het bijzondere tempelcomplex van Minakshi, uit de zestiende eeuw, is een bezoek meer dan waard. Maar ook de zeventiende eeuwse Thirumalai Nayakkar Mahal is een bijzonder paleis.

Ook bezoeken we verschillende markten waar levensmiddelen, groente, fruit, kunst en snuisterijen aan de man worden gebracht. Rondom de Meenakshi Sundareswarar tempel is de markt voor kleding. Het is een prachtig gezicht om alle kleermakers op een rij te zien werken aan hun eigen kleurrijke specialiteit.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!