Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Nataya Roundhouse Coral Bay Resort and Spa  ****

Home / Cambodja / Nataya Roundhouse Coral Bay Resort and Spa
Selecteer
dit
hotel!

Cambodja Kampot Nataya Roundhouse Coral Bay Resort And SpaNataya Roundhouse Coral Bay Resort en Spa ligt in het prachtige Prek Ampil, Kampot. Hier maak je kennis met de gastvrijheid uit de oude wereld gecombineerd met het comfort van moderne kamers in boetiekstijl.

Het resort biedt de perfecte ontspanning in een rustige, natuurlijke en kalme omgeving. In het midden van het resort bevindt zich een van de beste restaurants in de omgeving, The Reef Restaurant, dat uitstekende Khmer en westerse gerechten serveert.

Nataya Roundhouse Coral Bay Resort & Spa ligt op 16 km van Kampot en aan de voet van de Bokor berg. Dit resort is een populair toevluchtsoord geworden voor romantische ontsnappingen, familiereünies, huwelijksreizen, ‘ecovakanties’, evenals kleine teambuilding weekenden en conferenties. Deze toplocatie is net zo aantrekkelijk als rijk aan geschiedenis, onderscheidende cultuur en creatieve gerechten.

Voor excursies kunnen uitstapjes naar Teuk Chou, Kampot, de Bokor berg en andere nabijgelegen historische en beroemde bezienswaardigheden geregeld worden.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!