Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

Avontuurlijke jeepsafari rondom Siem Reap
Dagexcursie

Home / Cambodja / Avontuurlijke jeepsafari rondom Siem Reap
Reisduur: 1 dag
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Een avontuurlijke tocht per jeep brengt je naar de mysterieuze 12e eeuwse Beng Melea tempel midden in de jungle. Deze tempel is bijna geheel overwoekerd door bomen, planten en mossen en is een stuk minder druk bezocht dat de ‘Tha Phrom’ tempel die alle aandacht krijgt vanwege de Tomb Raider film die daar is opgenomen. Juist dat maakt deze tempel meer dan de moeite waard om te bezoeken. Je rijdt hiernaar verder over lokale onverharde wegen naar Kampong Kleang, het grootste “drijvende” dorp van het beroemde Tonglé Sap meer, het grootste zoetwater meer van zuid oost Azië.

Aan het eind van het droge seizoen valt het meer soms grotendeels droog en kun je tussen de wel tot 10 meter hoge palen waarop de huizen gebouwd zijn doorwandelen. Wanneer in mei/juni het regenseizoen aanbreekt stroomt er ‘teveel’ water door de Mekong, dit vloeit dan gedeeltelijk terug in Tonlé Sap meer. Het waterniveau stijgt dan tot 1 of 2 meter vanaf de vloer van de huizen en begrijp je waarom de huizen zo hoog gebouwd zijn. Indien mogelijk, kijkend naar de waterstand, maak je hier een prachtige boottocht door het dorp waarbij je kennis kunt maken met de vriendelijke lokale bewoners.

Onderweg is er een lekkere picknick lunch, water en fruit.  ’s Middags brengt de jeep je via grotendeels onverharde weg en misschien zelfs een stukje echt dicht begroeide jungle, terug naar het hotel.

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!