Individuele rondreizen Alle reizen op maat aanpasbaar Lokale organisatie Laagste prijsgarantie!
×

Gratis naar Vakantiesalon Brussel

Van 6 t/m 9 februari staan we weer op Vakantiesalon Brussel! Maak een afspraak om jouw droomreis met één van onze reisexperts uit te stippelen.
Bestel je gratis kaarten nu!
JA, IK WIL GRATIS KAARTEN!

8-Daagse rondreis De kleuren van Cambodja
Maak kennis met mooi en intrigerend Cambodja

Home / Cambodja / 8-Daagse rondreis De kleuren van Cambodja
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Aanvang: Dagelijks
Selecteer
deze
reis!

Je gaat kennismaken met een prachtige bestemming die enorm in opkomst is, het indrukwekkende Cambodja! Je vindt hier indrukwekkende bouwwerken te midden van de jungle en de Cambodjanen zijn misschien wel de meest vriendelijke mensen van Zuidoost-Azië.

De reis start in de hoofdstad Phnom Phen. Hier zie je het Koninklijk Paleis, de Killing Fields en het genocide museum. Leer over de geschiedenis van de Rode Khmer welke jaren lang moord en verderf hebben gezaaid, een landelijk trauma wat nog altijd voortleeft in veel Cambodjanen.

In Siem Reap bezoek je de hoogtepunten van dit fascinerende land zoals de Angkor Wat, Angkor Thom en de tempels bekend van de film Tomb Raider. Je hebt ook voldoende tijd om zelf op onderzoek uit te gaan, op deze wijze kom je altijd weer andere dingen tegen dan onder begeleiding van een lokale gids.

Kletter met de bamboe trein over het spoor van Battambang om daarna het plattelandsleven te ontdekken. Bezoek ook de Bat Cave waar duizenden vleermuizen de grotten verlaten net voor zonsondergang. Een spectaculair schouwspel en bijzonder fenomeen. Helaas komt er daarna een einde aan deze korte reis, maar Cambodja is prachtig te combineren met de omliggende landen, Thailand, Laos en Vietnam!

Geheel vrijblijvend reisplan aanvragen?

Simpel en snel. We nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

Blijf op de hoogte
Ontvang maandelijks tips, info over nieuwe reizen en kortingen!